Praktische informatie

Op deze pagina kunt u praktische informatie vinden voor uw verblijf bij Het Pauwtje.

Sleutel
De sleuteloverdracht kan eventueel via het sleutelkluisje naast de voordeur plaatsvinden. U krijgt een dag voor aankomst een code zodat u op ieder gewenst tijdstip na 14 uur kunt inchecken.

Borg
Er wordt geen borg gevraagd. Wel vernemen wij van u indien er iets is stuk gegaan zodat wij in overleg kunnen kijken of hier een vergoeding voor betaald moet worden.

Parkeren
Het Pauwtje biedt gratis parkeergelegenheid voor gasten op de eigen parkeerplaats. De gratis parkeergelegenheid is voor de deur. Er is voldoende plek voor alle gasten die in Het Pauwtje verblijven.

Ontbijt
Het ontbijt is niet inbegrepen. U kunt een keuze maken om zelf het ontbijt samen te stellen. Ook is het mogelijk om een dag van te voren voor 16 uur aan te geven of u een ontbijt wilt gebruiken.  De kamers worden verhuurd zonder ontbijt. Wel kunt u dicht in de buurt een supermarkt vinden.

Even voorstellen

Marcel en Jacquelien zijn de eigenaren van B&B Het Pauwtje. En ontvangen u graag met een gastvrij welkom in het meest luxe B&B van Zoutelande op een toplocatie op 50 meter van het strand. In rust genieten van de stilte en het ruisen van de zee. Het centrum ligt op 400 meter.

Wij zijn te vinden op Booking.com met de trefwoorden Zoutelande en Pauwtje.

even voorstellen