Omgeving

Fietstochten

In Zoutelande is het mogelijk om naast het zonnen op het strand aangename fietstochten te maken. Er zijn veel fietspaden in de omgeving en er is een gevarieerd uitzicht, zoals dat in de rest van Nederland haast niet voorkomt. De duingebieden, landweggetjes en karakteristieke dorpjes zorgen ervoor dat u een ideale fietstocht zal hebben. Alleen, samen of met het hele gezin is dit de beste manier om te genieten en de omgeving te verkennen.

Wilt u tijdens uw vakantie een schitterende fietstocht maken, dan kunt u eventueel voor een goede huurfiets ook terecht in Zoutelande. Meer informatie over het fietsen in en rond Zoutelande en het huren van fietsen kunt u via de onderstaande knop vinden.

Meer informatie

Strand van Zoutelande

Wandelroutes

Naast fietsen is wandelen ook een fijne vrijetijdsbesteding. Hiervoor biedt Zoutelande een rustig, ruim en schitterend landschap in de heerlijke zeelucht. De kust van Zoutelande heeft brede stranden en biedt u een geweldig uitzicht over de zee. Langs de vloedlijn lopen altijd mensen, weer of geen weer. Mocht u tijdens uw wandeling een hapje en een drankje willen nuttigen, dan biedt de horeca hier de gelegenheid voor.

Voor meer informatie over het wandelen in en rond Zoutelande, wandelroutes en -kaarten kunt u op de onderstaande knop klikken.

Meer informatie

wandelen